Khabib Nurmagomedov (vänster) och Conor McGregor (höger).

“Conor McGregor bad för sitt liv”

✅ Khabib Nurmagomedov hånar rivalen!

Hur nära är egentligen en returmatch mellan rivalerna Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor – som förra året möttes i UFC:s största fight genom tiderna? Det känns som att den frågan får ett nytt svar för varje dag som går…

Nyligen sa Nurmagomedov att det “inte ör över” mellan dem. Men under dagens presskonferens lät den obesegrade lättviktsmästaren inte lika sugen på en rematch – åtminstone inte för den närmsta framtiden.

“Har bara en vinst de senaste tre åren – i amatörboxning”

– Han har bara en vinst de senaste tre åren – i amatörboxning. Hur förtjänar han en rematch? Han klappade och bad för sitt liv när han mötte mig senast. Nu pratar han om en rematch? Tony Ferguson står i kön! Folk med vinstsviter står och väntar. Inte han som inte vunnit något de senaste tre åren. Jag har en hel del att göra utan honom. Just nu är jag fokuserad på den sjunde september, säger Khabib Nurmagomedov.

View this post on Instagram

McGregor rematch? “He has 1 win in an amateur boxing match in the last 3 years.” #UFC242

A post shared by ufc (@ufc) on

Nurmagomedov kommer härnäst återvända från sin avstängning för att försvara bältet mot interimmästaren Dustin Poirier. Den matchen agerar huvudevent på UFC 242: Khabib vs. Poirier i Abu Dhabi, Förenta Arabemiraten den sjunde september.


Mer om Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor:


 

Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara