BOMBEN: Här är nya planen för Ferguson – istället för Khabib!

✔Så ska supergalan räddas - utan Khabib

Nyligen rapporterades det om att Khabib Nurmagomedov är fast i Ryssland – vilket betyder att hans kommande titelförsvar mot Tony Ferguson nu riskeras ställas in.

Läs mer: Khabib FAST i Ryssland – supermatchen mot Ferguson i fara!

Eftersom Ryssland stängt sina gränser med anledning av den rådande coronakrisen kan “The Eagle” inte lämna landet. UFC har därför börjat leta efter ett alternativ för Ferguson – och nu verkar det som att man riktat in sig på topplättviktaren Justin Gaethje.

Detta enligt rapporter från ESPN:s Ariel Helwani.

– UFC är medvetna om Khabibs status och har nu börjat kolla efter en alternativ plan för UFC 249, som man fortfarande har för avsikt att anordna, skriver Helwani.

Khabib vs Ferguson inställt för femte gången?

Ett möte Ferguson och Gaethje är dock ännu inte helt färdigställt. Dessutom återstår den stora frågan om var och hur UFC 249 ska hållas, med tanke på krisläget runtom i världen.

Om titelmatchen mellan Khabib och Ferguson ställs in vore det långt ifrån den första gången ett planerat möte mellan de båda topplättviktarna ställs in.

Läs också: Joe Rogans GALNA förslag –  för att rädda Khabib vs. Ferguson

Mötet mellan de båda har bokats inte mindre än fyra (!) gånger tidigare, men tvingats ställas in varje gång av olika anledningar.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...