Khabibs KLOCKRENA kommentar – efter kritiken

✔ Lättviktsmästaren Khabib slår tillbaka mot kritikerna ✔ "Ingen vet platsen, men alla vill flyga mig någonstans"

Titelmatchen mellan lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson är inställd för femte gång. De två rivalerna var tänkta att mötas under UFC 249 den 18 april men på grund av den rådande situationen så har “The Eagle” Khabib inte längre någon möjlighet att lämna Ryssland. Trots att strikta restriktioner drabbar folk över hela världen så har Khabib ändå fått utstå kritik och blivit skuldbelagd för att matchen inte blir av.

På sin Instagram så vände sig Khabib till sina kritiker och gav dem svar på tal:

– Ingen vet platsen, men alla vill flyga mig någonstans. UFC försökte hitta en plats men misslyckades. Men jag då, är det här mitt misstag?

– Mitt namn är Khabib. Jag är inte coronaviruset. Mitt namn är inte coronavirus.


Missa inte:


Bär Khabib någon skuld i detta?

Enligt Khabib så fick han höra att det var “0%” chans att matchen skulle köras i USA och att det var “99%” chans att den skulle ta vid i mellanöstern. Baserat på den information så tog dem beslutet att lämna USA.

På vägen hem så stötte dem på mer problem men tog sig slutligen till Dagestan där träningen har fortsatt. Khabib tycker att han blir orättvist utpekad i en situation som han har lite kontroll över.

 – Grejen som gör mig galen är att folk säger att jag hoppade av eller att jag gjorde något. Jag förstår inte. Jag har fortsatt att träna hårt sedan december. Jag kom till USA för att UFC sade till mig: New York. Jag kom till USA och jag tränade i 40 dagar.

– Sen, när allt blev galet, så sade de att 100% att matchen inte skulle vara i USA. Vi stack till Dubai, varför? För att de sa 99% att matchen skulle vara i Dubai.

I skrivande stund så planerar UFC fortfarande att gå vidare med UFC 249, trots att de med största sannolikhet inte kommer att kunna hålla galan i USA och huvudmatchen är inställd.

 

Tycker du att Khabib bär någon som helst skuld i detta?

 

Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara