Khabibs iskalla hälsning – inför comebacken

✔ "Kommer ta honom till ..."

Nyligen fick vi reda på att Khabib Nurmagomedov snart återvänder till buren. Detta när den obesegrade lättviktsmästaren försvarar sitt bälte mot storstjärnan Justin Gaethje på UFC 254 den 24 oktober.

LÄS MER: Khabib är tillbaka – försvarar världstiteln i höst!


Khabib och Gaethje delar samma manager – Ali Abdelaziz – och har tidigare uppgett att man är vänner med stor respekt för varandra. Men när “The Eagle” nyligen kommenterade UFC-profilen Joe Rogans Instagram-inlägg hade han en minst sagt obehaglig hälsning till sin kommande motståndare.

Khabib Justin Gaethje iskall MMA UFC

Khabibs hälsning till Justin Gaethje inför det kommande titelförsvaret.

– Justin är en väldigt trevlig kille och en bra motståndare för mig. Men när dörren till oktagonen stängs så kommer han behöva vara redo för mer än en boxningsmatch – jag är inte Dustin Poirier eller Tony Ferguson. Jag kommer att ta honom till det djupaste havet och dränka honom, skriver mästaren.

Khabib fightades senast för ett år sedan

Gaethje belönades med titelchansen efter att ha inkasserat fyra raka vinster via knockout, senast mot just Ferguson och innan dess toppnamn som Edson BarbozaDonald “Cowboy” Cerrone samt James Vick.

LÄS OCKSÅ: Khabib bryter tystnaden – efter sin pappas dödsfall

Khabib försvarade senast sitt bälte för nästan ett år sedan, då han besegrade Dustin Poirier på UFC 242 i Abu Dhabi.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara