UFC-chefen Dana White vill se McGregor vs. Khabib 2 – efter UFC 257!

✔ "Största fighten som kan bokas" ✔ Sålde rekordmånga PPVs!

Khabib “The Eagle” Nurmagomedov överraskade oss alla när han valde att pensionera sig direkt efter segern mot Justin Gaethje på UFC 254 i oktober.

UFC-chefen Dana White hoppas dock fortfarande på att Khabib ska komma tillbaka för ytterligare en match. White har konstaterat att det möte som UFC är mest intresserad av är en returmatch mellan Khabib och superstjärnan Conor “The Notorious” McGregor.

Det är inte svårt att förstå varför UFC-chefen är ute efter denna matchning. Khabibs och McGregors första fight sålde över 2 400 000 PPVs, ett rekord i MMA-världen.

För att det överhuvudtaget ska vara möjligt att få Khabib att bli intresserad krävs det att “The Notorious” vinner sitt uppkommande möte mot Dustin Poirier den 23 januari.

I en ny intervju fick White frågan om McGregors framtid i organisationen, ifall han besegrar Poirier.

– Om allt faller på plats och McGregor vinner, då hade jag älskat att se en returmatch mellan honom och Khabib. Det är den största fighten som kan bokas och det är den matchen som känns mest rimlig.

Som tidigare rapporterats på MMAnytt.se kommer White och “The Eagle” att träffas för ett möte gällande en eventuell comeback.

– När jag flyger ut till Fight Island kommer Khabib också att vara på plats. Så jag kommer ha ett möte med honom där.


HETAST JUST NU


En ny McGregor?

Khabib vann den uppmärksammade titelmatchen efter att McGregor blivit tvungen till att ge upp i fjärde ronden efter att ha blivit fångad i en submission.

Sedan dess har det kommit rapporter från “The Notorious” träningsläger som tyder på att hans förberedelse inte varit optimala. Nyligen intervjuades Owen Roddy, en av McGregors coacher, som avslöjade att de omstrukturerat hela sin träningsregimen.

Roddy konstaterar att de nu tränar två gånger om dagen och att de flyttat lägret till MMA-akademin Shinobi i Portugal. Med det nya konceptet tror McGregors team att fansen kommer att få se en helt ny version av irländare, överlägsen den McGregor som klev in i T-Mobile Arena för att möta Khabib i oktober 2018.

 

Vill du se Khabib vs McGregor 2?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...