Från vänster: Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor. Foton: Per Haljestam-USA TODAY Sports samt Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports.

Därför är Khabib inte redo att skaka hand med Conor McGregor – ännu

✅ Kritiken: "Visar på brist av moral och uppfostran"

Det hettade till rejält när Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor gjorde upp på UFC 229 förra året. Uppladdningen inför matchen kantades av flera förolämpningar de båda kämparna emellan, något som kulminerade i ett storbråk direkt efter mötet.

Nu har det snart gått ett år sedan matchen – men Khabib är inte beredd att skipa fred med McGregor ännu.

– Jag är inte beredd att skaka hand med McGregor just nu. Alla gör misstag och det finns inga perfekta människor. Men när en person fortsätter att bete sig på ett visst vis så vet man att det ligger i hans natur, säger Khabib till ryska RT.

“Visar på brist av moral”

McGregor hamnade nyligen i stor kontrovers efter att han slagit till en äldre man på en bar i Dublin, något han sedermera bett om ursäkt för. Enligt Khabib visar sådana handlingar på vem McGregor egentligen är. Däremot verkar han öppna för att ursäkta McGregor för hans beteende – om han ber om förlåtelse.

– Vi såg nyligen hur han slog till en 70-årig man. Det visar på en brist av moral och uppfostran. Därför är jag inte redo att skaka hans hand förrän han inser något. Om en person ber om förlåtelse för sina handlingar måste man ursäkta honom, fortsätter “The Eagle”.

Khabibs far Abdulmanap Nurmagomedov gick nyligen ut och sade att man kan tänka sig möta McGregor i en rematch framöver – om det sker i Moskva. Den 31-årige irländaren har inte gått någon match sedan UFC 229 i oktober förra året.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...