Khabib svarar McGregor – tar heder och ära av irländaren

✔ "En gammal prostituerad - är över"

Det verkar i princip helt klart att vi inte får se Khabib Nurmagomedov försvara sitt bälte mot Tony Ferguson på UFC 249 i April.

Detta eftersom “The Eagle” sitter fast i Ryssland, där han inte får lämna på grund av den rådande coronapandemin.

Läs också: Tony Ferguson hånar Khabib: “Borde bli av med bältet”

En som menar att Khabib fegade ur matchen mot Ferguson är UFC-superstjärnan Conor McGregor, som gick till attack mot den obesegrade dagestaniern i en nylig tweet.

Khabib McGregor UFC MMA UFC 249

Från vänster: Khabib Nurmagomedov, Joe Rogan och Conor McGregor. Foton: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Khabib om McGregor: “Prostituerad”

Nu slår Khabib tillbaka mot irländaren. I en nylig intervju med ESPN tar han heder och ära av McGregor – som han kallar för en “nolla”.

– Han skickade ett meddelande för några dagar sedan där han uppmanade folk att stanna hemma och hålla sig säkra. Det var några dagar sedan. Nu pratar han om att han är i bra form och vill fightas. Det är fejk. För mig är det fejk. Jag har alltid varit äkta, och alla kanske inte gillar det, men den här killen är fejk, menar Khabib.

– Conor kommer alltid att vara nummer två. Alltid. Han kan aldrig göra något mot mig. I buren med mig är han en nolla. Han ser ut som en gammal prostituerad som vill ha uppmärksamhet. Hans tid är över, avslutar Khabib.

Läs mer: Mästaren försvarar Khabib: “Bryr sig inte om våra liv”

Khabib och McGregor gjorde upp på UFC 229 för ett och ett halvt år sedan. Den matchen vann Khabib via submission i den fjärde ronden.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...