Khabib Nurmagomedov Conor McGregor Foto USA TODAY Sports
Khabib Nurmagomedov (vänster) och Conor McGregor (höger). Foto: Stephen R. Sylvanie/Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Khabib har ett meddelande – till Conor McGregor

✅ Mästarens varning - efter McGregors comeback

Redan innan Conor McGregor hann kliva in i buren för sin UFC-comeback mot Donald “Cowboy” Cerrone var snacket om en rematch mot Khabib Nurmagomedov igång. Och efter McGregors supervinst på bara 40 sekunder var UFC-bossen Dana White tydlig med sin vilja att boka in rivalmötet härnäst för “The Notorious”.


LÄS MER: AVSLÖJAR: McGregor får ny chans mot Khabib – efter supervinsten!


Nu har Nurmagomedov själv reagerat på irländarens vinst.

– Kungen har aldrig lämnat, han kommer inte gå någonstans. Säg åt dem att jag kommer, skriver Khabib Nurmagomedov i ett videoinlägg (via Instagram):

View this post on Instagram

King has never left, he’s not going anywhere. – Tell them i'm coming 👊💦 #Alhamdulillah #ufc249 #andstill #lightweight #champion

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Kräver hutlösa summor – för att möta Conor McGregor igen

Nurmagomedov vann som känt det första mötet med McGregor via submission i den fjärde ronden på UFC 229, innan det stora skandalbråket utbröt mellan rivalernas team.

Efteråt började McGregor snabbt jaga revansch – men en returmatch är inget som den dagestanske mästaren visat särskilt mycket intresse för. Nurmagomedov har tvärtom sagt att irländaren måste vinna tio matcher i rad innan en ny titelchans kan bli aktuell.

Härnäst gör Nurmagomedov upp i en efterlängtad titelfight mot den forne interimmästaren Tony Ferguson, som går av stapeln på UFC 249 den 18 april. En match som av många spås bli den obesegrade titelhållarens tuffaste utmaning hittills.

Skulle Nurmagomedov ta sig förbi Ferguson och förlänga sin vinstsvit till 29-0, så återstår det att se om UFC kan övertyga honom att möta McGregor. Mästarens far, Abdulmanap Nurmagomedov, gick nyligen ut och sade att det skulle krävas en monsterlön på hela 100 miljoner dollar för att överväga saken.


RELATERAT: KRAVET: Så mycket vill Nurmagomedov ha – för en retur mot McGregor


Vad tror ni läsare – kommer vi få se Khabib vs McGregor 2 i år? Kommentera!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara