Förklarar: Därför tackade Khabib nej till rematch mot McGregor

✅ Hånar irländska superstjärnan ✅ "Skulle vara Muhammad Ali, men ..."

Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor gjorde upp i förra årets största UFC-match på UFC 229. Matchen slutade i en seger via submission för Khabib, men rubrikerna efteråt kom att handla om de skandalscener som utbröt efter galan.

Khabib är nu klar för ett titelförsvar mot Dustin Poirier i september, och ett returmöte mot McGregor verkar inte ligga på bordet.

Därför vill man inte möta irländaren

Det säger Khabibs manager Ali Abdelaziz, som också förklarar varför man inte längre har något intresse av att möta den irländska superstjärnan.

Läs mer: Conor McGregor hånar Khabib för “fega” strategin – kräver rematch

– McGregor fejkade en bruten hand. Han vill inte fightas. Han är en Instagram-modell, precis som jag sagt tidigare. Han vill bara hålla sig relevant, säger Abdelaziz till TMZ och fortsätter:

– Vi bryr oss inte om honom. Vi är klara med honom. Khabib avslutade honom i den fjärde ronden, och sänkte honom med ett slag. Han skulle vara MMA:s svar på Muhammad Ali, men vi visade alla att McGregor bara var hajpad, avslutar managern.

Stängdes av efter skandalgalan

Både McGregor och Khabib blev avstängda för sina aktioner efter UFC 229.

Khabibs avstängning hävs den 6 juli i år, medan Mcgregors hävdes redan den 6 april. Dock finns inga uppgifter om att irländaren ska vara nära en comeback i UFC.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara