UFC:s lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov. Foto: MMAnytt/ Stefan Romare

Khabib Nurmagomedov avslöjar: Har påbörjat sitt träningsläger

✅"The Eagle" Nurmagomedov kör igång sitt träningsläger ✅UFC 229: Kommer han att möta Conor McGregor i sin nästa match?

Det ser ut som att vi kommer att få se lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov tillbaka i buren inom kort. “The Eagle” Nurmagomedov vann bältet genom att besegra Al Iaquinta i början av april men ännu har inga planer materialiserats om när han kommer att försvara sin titel. Nu avslöjar han dock att han påbörjat sitt träningsläger inför sin nästa titelmatch.


Relaterat: Conor McGregor på plats under fotbolls-VM – Hyllar Vladimir Putin


UFC 229: Nurmagomedov vs. McGregor?

Med tanke på att ett träningsläger brukar vara runt två till tre månader så skulle vi kunna få se Nurmagomedov återvända till buren under UFC 229 den 6 oktober.

Det har också ryktats om att hans nästa match kommer att vara mot den före detta dubbelmästaren Conor McGregor, en supermatch som det länge ryktats om och som fansen längtat efter.

Ett bra tecken på att en titelmatch mellan dem är på gång är det faktum att Nurmagomedov kört igång sitt träningsläger:

“Yes, I’ve started training,” sade Nurmagomedov till den ryska sidan Tass. “I feel very good, thank God there are no injuries.

“I train hard, in the morning and in the evening, except on Sunday, I gave myself a rest to watch the World Cup.”

Både Nurmagomedov och McGregor var på plats under fotbolls-VM i Ryssland men det blev ingen konfrontation mellan de två atleterna.

McGregor har inte varit i buren sedan han vann lättviktsbältet genom att knocka Eddie Alvarez i november 2016. Sedan dess har “The Notorious” istället hamnat i rampljuset av helt fel anledningar då han bland annat stormat Bellator-buren, hamnat i bråk med domare Marc Goddard, attackerat en buss i samband med UFC 222 och hamnat i rätten.

Än så länge inväntar McGregor fortfarande sitt straff för buss-incidenten men med största sannolikhet kommer det inte att stå i vägen för en supermatch mot “The Eagle” Nurmagomedov.


 

Vill du se Nurmagomedov vs. McGregor?

 

Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...