Khabib förutspår en dyster framtid – för Conor McGregor!

✔ Khabib om ärkerivalens chanser: "ALDRIG!"

Khabib “The Eagle” Nurmagomedov har inte mycket positivt att säga om superstjärnan Conor McGregors framtid inom MMA.

Om Khabib får gissa så tror han att “The Notorious” McGregors bästa dagar är förbi efter förlusten mot Dustin Poirier i januari.

McGregor mötte Poirier i ett returmöte i Abu Dhabi på Fight Island i början av året. Det var UFCs första PPV-gala på det nya året och McGregor utlovade ett avslut i den första ronden. Tyvärr gick det inte som irländaren planerat och istället blev det Poirier som vann via TKO i den andra ronden.

Nederlaget innebär att McGregor nu har förlorat två av sina tre senaste matcher. Den andra förlusten var i titelmatchen mot Khabib där han blev avslutad via submission i den fjärde ronden i oktober 2018.

Men trots att McGregor haft det tufft den senaste tiden tror han fortfarande på en stark comeback. Båda McGregor och Poirier att öppet gått med på en trilogimatch och denna gång räknar “The Notorious” med en seger som kommer ge honom en ny chans att tävla för titeln!


HETAST JUST NU


Khabib Nurmagomedov: McGregor återvänder inte till toppen

Khabib låter sig inte övertygas efter McGregors uttalanden om att han kommer återvända starkare än aldrig förr. “The Eagle” blev nyligen intervjuad och fick då frågan om McGregor någonsin kommer återhämta sig efter nederlagen.

– Aldrig! Det finns inte en chans att man kan nå sin toppform två gånger. Jag pratar inte bara om Conor – det jag menar är att en människa inte kan vara sitt bästa jag flera gånger.

– Ett lag kan göra det, kolla till exempel på Real Madrid som gjorde det flera gånger. Så lag kan göra det, men nu pratar vi om oss, och en människa kan inte på egen hand nå sin toppform två gånger.

 

 

Håller du med Khabib om McGregors framtid?

 

Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovNyheterSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara