Khabib och superstjärnorna reagerar på Ngannous brutala knockout!

✔ Se reaktionerna från MMA-världen! ✔ "3 kungar tar guld tillbaka till Afrika"

Francis Ngannou fick revansch i returmötet om titeln mot Stipe Miocic. 

Det var en helt annan Ngannou vi fick se den här gången. Han var lugnare och mer kalkylerad. I första ronden lyckades han även stoppa Miocic nedtagning och vända den till hans egen fördel. I den andra ronden stoppade Ngannou den nu före detta mästaren Miocic via knockout.  UFC har därmed en ny mästare i tungviktsdivisionen.

Khabib Nurmagomedov var snabb med att gratulera.

– Grattis Afrika. Nu har ni tre UFC-mästare, skriver den pensionerade mästaren på Twitter.


HETAST JUST NU


Israel Adesanya exploderade efter Francis Ngannous knockout

Huvudmatchen under UFC 260 skakade liv i MMA-världen. På sociala medier firade och hyllade flera MMA-profiler den nyblivne mästaren.

Någon som firade lite extra var mästaren i mellanvikt Israel Adesanya. Tillsammans med sina vänner bevittnade han Ngannou när han blev Afrikas tredje mästare i UFC.

– Tre kungar tar guld tillbaka till landet, Afrika. Det här är historia!! Historierna kan inspirera oss!! Jag är inspirerad, skriver Adesanya på Twitter.

Utöver Adesanya och Ngannou är även Kamaru Usman titelhållare. Se Adesanyas reaktion i realtid nedan!


Se fler reaktioner på Francis Ngannous vinst

Utöver UFC-stjärnorna så fylldes sociala medier med lyckönskningar till den nyblivna mästaren. Bland dem var filmstjärnan Dwayne “The Rock” Johnson som också tog tillfället i akt att hylla Miocic.

 – Wow, det där var dominant. Vilken otrolig tid Stipe Miocic hade. Har bara respekt för den killen. Ett stort grattis till min bror Francis Ngannou. Nu börjar en era med “The Predator”

Kategorier
Francis NgannouKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara