Khabib Nurmagomedovs känslomässiga meddelande till UFC-chefen

✔ Är detta lättviktsmästarens avsked? ✔ Dana White svarar

Den nuvarande lättviktsmästaren Khabib “The Eagle” Nurmagomedov skapade stora rubriker när han valde att pensionera sig efter vinsten mot Justin Gaethje på UFC 254 den 24 oktober.

Sedan Khabib annonserade att han tänker lägga handskarna på hyllan har UFC-chefen Dana White försökt övertala honom till att komma tillbaka. Nu har “The Eagle” publicerat ett inlägg på Instagram där han delar ett känslomässigt meddelande och hyllar White.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

– Ni kan gilla eller hata, men ni måste respektera honom. Denna man byggde sporten och gjorde UFC till vad det är idag. Tack för allt Dana White. Jag har en otrolig respekt för dig!


White svarade på inlägget och visade sin uppskattning över deras samarbete.

– Det har varit en ära att följa din karriär och jobba med dig, min vän.


HETAST JUST NU


Har Khabib Nurmagomedov gått sin sista match?

White och Khabib ska bland annat ha träffats under ett möte i samband med UFCs retur till Fight Island och diskuterat lättviktsmästarens framtid.

Under livesändningen av UFC Fight Island 7 avslöjade White detaljerna från mötet. Enligt UFC-chefen fanns det en möjlighet för Khabib att återvända om någon av de två huvudmatcherna på UFC 257 imponerade på honom.

White informerade sedan under presskonferensen att han pratat med Khabib efter galans matcher. Känslan som White fick av samtalet var att “The Eagle” inte är intresserad av att återvända.

UFC har fortfarande kvar Khabib som mästare för lättviktsklassen trots att han pensionerade sig för över tre månader sedan.

White har varit tydlig med att det är på grund av honom som ingen ny titelmatch i lättvikt bokats. Han har även poängterat att Khabib inte har något intresse av att uppehålla divisionen.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dana WhiteKhabib NurmagomedovNyheterSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara