Khabib hyllar Max Holloway: “Kan bli den bästa genom tiderna!”

✔ Khabib tror inte Holloway har nått sin fulla potential

Khabib “The Eagle” Nurmagomedov är en av många som blev imponerade av Max “Blessed” Holloways fantastiska bedrift under UFC Fight Night: Holloway vs. Kattar.

Det var tveklöst en av Holloways främsta prestationer genom hans karriär när han besegrade Calvin Kattar förra helgen. Matchen gick alla ronderna ut och “Blessed” vann på enhälligt domarbeslut.

I en ny intervju med Khabib som återvänt till UFC Fight Island inför nästkommande gala hyllar han Holloway.

– Jag tycker Holloway redan är en av de bästa som någonsin tävlat i MMA. Han är en av de bästa och kanske den allra bästa fjäderviktaren genom tiderna. Detta var hans karriärs bästa prestation.

– Holloway har gått många matcher i UFC – och hur gammal är han? 28, 29 år eller något däromkring. Han är fortfarande ung och vi har ännu inte sett det bästa av honom.

“The Eagle” tror inte Holloway har nått sin högsta nivå ännu trots att han varit mästare i fjäderviktsdivisionen. Potentialen är så pass stor för “Blessed” att han kan ta sig till ännu högre höjder.

– Vi väntar fortfarande på att få se Holloways formtopp. Under detta år eller nästa kommer han nå sin allra högsta nivå. Vi såg den inte under hans tid som mästare utan han kommer nå den inom kort ifall han fortsätter hålla sig fokuserad.

– Gör han allt som krävs för att bli bäst kan det hända detta år eller nästa. Det finns så mycket potential när det kommer till Holloway och han har möjlighet att fortsätta utvecklas.


HETAST JUST NU


Khabib Nurmagomedov om Holloways boxning

MMAnytt rapporterade tidigare i veckan om Holloways uttalande att han är den bästa boxaren i UFC. Under matchens gång skrek Holloway att han har den bästa boxningen inom organisationen.

Khabib är osäker på om han håller med men tycker absolut att han är en av de bästa boxarna i sporten.

– Jag vet inte om han är den bästa boxaren men han är där uppe i toppen. Något som gör Holloway till en av de bästa är hans kondition och tåliga haka i kombination med den erfarenhet han har.

 

Vem tycker du har bäst boxning i UFC?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Khabib NurmagomedovMax HollowayNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...