Khabibs hyss under helgens UFC-gala får fansen att garva!

✔ Går emot UFC-chefens bestämmelser

Den före detta lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov var på plats under helgens UFC-gala där Derek Brunson besegrade Kevin Holland.

“The Eagle” Khabib satt bredvid UFC-chefen Dana White och syntes flera gånger under livssändningen. Under huvudmatchen så pratade även Holland konstant med Khabib och bad honom om råd.

– Jag behöver lite brottningstips, skrek Holland till Khabib.

Vad som fångade mångas uppmärksamhet var det faktum att Khabib satt med sin mobiltelefon riktad mot buren. Det visade sig snabbt att Khabib körde en livesändning på sin Instagram Live, där hans meningsutbyte med Holland fångades upp.

 – Du måste lära dig, sade Khabib. Fotarbete är väldigt viktigt för din stil.

Förutom den något bisarra konversationen så är det viktigt att poängtera ut den kanske mest underhållande delen.

UFC och White är ökända för att jaga folk som på något sätt delar klipp och matcher från deras galor. White har bland annat högljutt proklamerat att de aggressivt kommer gå efter illegala streamers och få dem att gråta.

Det verkar dock inte som att White hade mage att säga till den pensionerade UFC-stjärnan att han ägnade sig åt något otillåtet!RELATERAT


Vad väntar Khabib Nurmagomedov?

Trots att “The Eagle” numera är officiellt pensionerad så kommer han fortsätta att vara en stor del av UFC. Han agerar tränare åt flera stigande stjärnor, däribland sina kusiner Umar Nurmagomedov (UFC) och Usman Nurmagomedov (Bellator).

Han är högst delaktig i topprankade Islam Makhachevs UFC-karriär och har flera gånger sagt att han kommer ta över hans plats som lättviktskung.

Den före detta lättviktsmästaren driver också den nystartade MMA-organisationen Eagle Fighting Championship (EFC). Utöver det har han flera framgångsrika projekt på gång, däribland samarbeten med flera internationella märken.

Khabib har just nu över 27 miljoner följare på bara Instagram, vilket gör honom till en av världens mest inflytelserika fighters. Då kanske man får dispans av UFC-chefen för att strömma matcher för sina fans!

Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara