Staredown med Khabib – då ger Justin Gaethje bort UFC-bältet!

✔ Här ställs stjärnorna öga mot öga inför UFC 254

Nyligen hölls en presskonferens med den obesegrade UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov och utmanaren Justin Gaethje, där vi också fick se dem stå öga mot öga inför helgens stora titelfight på UFC 254.

Nurmagomedov återvänder till buren för första gången på drygt ett år. På grund av den långa frånvaron kröntes en tillfällig mästaren under tiden – en titel som Gaethje tog hem när han besegrade Tony Ferguson i maj.


LÄS MER: UFC 254: Khabib vs. Gaethje – Matchkort, Tider Info

SE ÄVEN: UFC 254: Se presskonferensen med Khabib och Gaethje här!


Gaethje har dock varit ovillig att betrakta sig själv som en UFC-mästare. Redan efter Ferguson-matchen slängde han bältet på marken för att istället “vänta på det riktiga” som Nurmagomedov har. Gaethje fortsatte också på samma linje under dagens staredown.

Efter att ha stirrat ner varandra skulle Nurmagomedov och Gaethje nämligen posera framför kamerorna. De fick då varsitt UFC-bälte att hålla upp över axeln – och Gaethje såg genast obekväm ut. Han började snabbt titta efter någon och bara några sekunder senare gav han bort bältet för att sedan fortsätta posera tomhänt.

Spana in videon nedan! Via YouTube:


RELATERAT: VIDEO: Se den vackra hyllningen till Khabib Nurmagomedovs pappa!


 

Blir Justin Gaethje ten tuffaste testet hittills för Khabib Nurmagomedov? Kommentera!

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Justin GaethjeKhabib NurmagomedovSenaste NyttUFC 254

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara