Khabibs kryptiska meddelande – till UFC-bossen

✔ Kan vi få se superstjärnan fajtas igen?

Khabib Nurmagomedov gick enligt egen utsago i pension direkt efter det senaste titelförsvaret mot Justin Gaethje. Det var en känslosam Khabib som berättade att han lovat sin mamma att sluta tävla efter faderns död i intervjun efter segern.

Läs också: Chockbeskedet: Khabib går i pension – lovade mamma

Stjärnans beslut verkar dock inte vara helt glasklart. Bara veckan efter beskedet uppgav nämligen UFC-bossen Dana White att Khabib visst kan fortsätta tävla.

– Jag och Khabib har pratat. Han var mycket känslosam den natten efter fajten. Jag har en känsla av att han kommer att gå för 30-0, sade White då till CBS Sports Radio.

Khabib Nurmagomedov: “Vi ses snart Dana”

Nu har “The Eagle” släppt ett mystiskt meddelande via sitt Instagram-konto. Under gårdagen lade stjärnan upp en bild på sig själv och White, ackompanjerat av texten “Vi ses snart Dana White”.


Khabib Nurmagomedov är fortfarande med på UFC:s officiella ranking, där han rankas som den bästa fajtern pound-for-pound i hela organisationen.

Läs mer: Khabib till attack mot Frankrikes ledare – efter brutala halshuggningen

Om det visar sig att “The Eagle” menar allvar med sitt pensionsbesked så innebär det att han lägger handskarna på hyllan med ett fenomenalt obesegrat record på 29-0.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara