Conor McGregor

Khabib till motattack – efter McGregors grova hån: “Våldtäktsman”

✅ Rivalernas Twitter-krig blir bara grövre och grövre...

UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov håller knappast tillbaka i sitt svar till rivalen Conor McGregor – efter superstjärnans nedvärderande ord om hans fru.

Nurmagomedov bemöter inte påhoppet i sak. Istället hånar han McGregor och kallar honom “våldtäktsman,” syftandes på den pågående utredningen mot irländaren som misstänks för sexuellt ofredande.


LÄS MER: Fejden eskalerar: Se McGregors grova diss – till Khabibs fru

LÄS OCKSÅ: Conor McGregor misstänkt för sexuellt ofredande


– Våldtäktsman, du är en våldtäktsman. Du är en hycklare som inte tar ansvar för dina handlingar. Rättvisan kommer hitta dig. Vi kommer få se, skriver Khabib Nurmagomedov (via Twitter):

Bilden – en diss i sig

Bildinlägget är även en separat diss. Kvinnan på bilden – som hålls om av McGregor – är nämligen den 26-åriga singelmamman Terri Murray, som har gått ut i media och påstått att UFC-stjärnan är far till hennes dotter. De anklagelserna är dock på inga sätt bekräftade, likväl som det inte är bevisat att “The Notorious” har gjort sig skyldig till det sexbrott han misstänks för i Irland.

McGregor har två barn med flickvännen Dee Devlin.


RELATERAT: Conor McGregor på väg mot comeback?


Tror ni vi kommer få se Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor 2 i framtiden?

Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...