Medan du sov: Presskonferens inbokad – för Khabib vs. Ferguson

✔️ Presskonferens inbokad för framemotsedda supermötet

De har bokats in fyra gånger mot varandra, och Dana White har sagt att de aldrig kommer att bokas in ingen. Nu står vi dock ändå här med mindre än två månader till matchen mellan obesegrade mästaren Khabib Nurmagomedov och utmanaren Tony Ferguson.

UFC 249: Khabib vs. Ferguson går av stapeln den 18:e april i Barclays Center i New York. Inför storgalan hålls den första av flera presskonferenser där de två får chansen att snacka av sig och bygga upp hype inför mötet.

Nu är det första datumet bokat och presskonferensen kommer att ta vid den sjätte mars. Då presskonferensen äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas, innebär detta alltså att spektaklet drar igång vid klockan fyra på natten mot sjunde mars.

Nurmagomedov har gått som ett ånglok genom lättviktsdivisionen och tog i och med sin 26:e raka vinst hem det vakanta lättviktsbältet mot Al Iaquinta. Sedan dess har han försvarat bältet två gånger, mot Conor McGregor och nu senast Dustin Poirier.


Relaterat


Ferguson kommer till matchen med tolv raka vinster och en interim-titel i bagaget. Skador och personliga problem har gjort att Ferguson bara fightats en gång per år de senaste tre åren.

I sin karriär har han tagit hem fina segrar mot fighters som Anthony Pettis, Donald Cerrone och Kevin Lee.

Vem vinner supermötet mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson?


Tito Ortiz vinst mot “El Patron” ändrat till “No decision”

Det var många som ställde sig frågande till att den 42-årige Albero del Rio, som inte gått en MMA-match på över 10 år, tog sig an Tito Ortiz under Combate Americas fana.

Ortiz behövde inte särskilt lång tid för att avsluta del Rio, men nu har resultatet ändrats till “No decision”. Detta då en pågående utredning görs – men vad anledningen till utredningen är, är i dagsläget oklart. Detta rapporterar MMAjunkie.

“The Huntington Beach Bad Boy” hade i och med vinsten vunnit fem av sina senaste sex. Det återstår att se vad utredningen visar.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara