Khabibs tränare avslöjar: “Den enda som vunnit en rond mot honom!”

✔ Under nio år har bara EN lyckats vinna ronder mot lättviktsmästaren!

Khabib “The Eagle” Nurmagomedovs tränare Javier Mendez har avslöjat vem det är som lyckats vinna ronder över lättviktsmästaren på gymmet.

Mendez har länge påstått att det inte finns någon som kan besegra Khabib under hans träningspass. Men inför Islam Makhachevs kommande match mot Drew Dober har Mendez erkänt att det finns en person som ibland gör det otroliga mot Khabib och vinner en rond!

Under de nio år som Mendez tränat med “The Eagle” har han nästan aldrig sett Khabib förlora mot en annan fighter. Undantaget visar sig vara den topprankade träningskamraten Makhachev. I en intervju inför helgens gala diskuterar Mendez hur Makhachev kan mäta sig mot lättviktsdivisionens elitfighters.

– Islam Makhachev matchar upp bra mot alla motståndare i lättviktsklassen. Och lyssna här, det är ingen hemlighet utan jag har alltid sagt det när jag pratar om Khabibs träning. Han har aldrig förlorat en sparringsession när han tränat med mig!

– Jag erkänner dock att han har förlorat ronder här och där, men det jag aldrig tidigare sagt är mot vem. Den personen är Makhachev och han är den enda som någonsin vunnit en rond mot Khabib! Under de nio år som vi tränat tillsammans har ingen gjort det förutom han. Så om han kan göra det – hur bra är Makhachev?


HETAST JUST NU


Khabib förutspår Makachev som framtida lättviktsmästare!

Khabib och Makhachev har en lång historia tillsammans och började träna med varandra långt innan deras UFC-debuter. När Khabib öppnade upp dörrarna för ett samarbete med American Kickboxing Academy och Mendez följde Makhachev i mästarens fotspår.

Nu tränar de två fortfarande tillsammans i både Dagestan och i USA med Mendez som deras huvudcoach. Khabib har hyllat Makhachevs prestationer i UFC och tror på en framgångsrik karriär. Han förutspår att Makhachev kommer bli mästare i lättviktsdivisionen.

Nedan ser vi när de är ute på kvällen under en löpningsrunda sex dagar innan Makhachevs match den 6 mars.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Islam MakhachevKhabib NurmagomedovNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...