Khabib Nurmagomedov vill möta Conor McGregor den 30 december

Det tog inte lång tid efter att matchen mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather tog slut innan irländaren hade fått flera utmaningar och förslag till framtida matcher.

För bara någon minut sedan postade Khabib Nurmagomedov ett meddelande på Instagram där han utmanade “The Notorious” inför en match under UFC 219 den 30 december:

Missade vikten sist

En match mellan Nurmagomedov och McGregor har länge legat och bubblat i bakgrunden men det kan slutligen bli “The Eagle” Nurmagomedovs fel om den inte blir av då han tidigare haft problem med både skador och viktnedgångar inför matcher.

Senast i mars så blev Nurmagomedov tvungen att dra sig ur titelmatchen mot Tony Ferguson under UFC 209 då han blivit inlagd på sjukhus efter en misslyckad viktnedgång.

“The Eagle” är dock fortfarande obesegrad och med hans dekorerade brottning spås han bli ett stort hot mot McGregor.

 

Vem vill du se McGregor möta härnäst?

 

Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara