Khabib om McGregors kontroversiella tweet: “Visar hur smutsig han är”

✔ VIDEO: Khabib gästar Mike Tyson — Kritiserar sin ärkerival ✔ Khabib har en teori om varför allt gått snett för McGregor!

Khabib Nurmagomedov tycker att Conor McGregor visat sin sanna natur med sin kontroversiella tweet om Khabibs avlidne far.

I ett uppmärksammat meddelande kallade McGregor Khabibs bortgångna far Abdulmanap Nurmagomedov för “ond” och covid för “bra”. Abdulmanap gick bort i sviterna av viruset i juli 2020.

McGregors meddelande var ett svar på Khabibs tweet där han skrev “det goda besegrar alltid det onda” efter att irländaren förlorat mot Dustin Poirier under UFC 264 i förra månaden. Khabib delade med sig av sina tankar kring situationen under en intervju med Mike Tyson som sändes igår.

 — Bara ondskefulla människor kan prata om saker som ens pappa, fru, barn och religion, sade Khabib under ett avsnitt av “Hotboxin’ with Mike Tyson”. Om du är en normal människa kommer du aldrig att prata om det där sakerna. Jag tror att han skrev sin tweet när han var alldeles för full eller något. Dagen därpå raderar han alltid sina tweets. När han är normal tittar han på sin telefon och säger, ”Åh, se vad jag gjort.” Sedan tar han bort dem. Det är vad jag tror att han gör hela tiden.

 — När någon inte är med oss ?längre, [Abdulmanap] är inte ens vid liv. Detta visar vad du har inuti, fortsatte Khabib. Detta visar hur smutsig du är. När du är en av de bästa i världen och du slår någon som är som 70 år gammal, som en gammal man (i en pub)… Detta visar vad som finns i ditt hjärta. Detta visar vem du är inuti, hur smutsig du är. När du har föräldrar och du har barn, hur kan du då bete dig på detta sätt? Jag förstår inte varför de som står honom nära inte säger, “Hey, vad är det som försiggår?”HETAST JUST NU


Khabib har en teori om Conor McGregor

Precis som Khabib så har Conor McGregor kommit att bli en av sportens absoluta superstjärnor. Men Khabib anser att det finns stora skillnader mellan dem. Han spekulerar bland annat kring de människor som irländaren valt att omgärda sig med.

 — När man blir rik och känd, då förlorar vissa människor de äkta människorna runt omkring dem, sade Khabib. Genuina människor som älskar dig och som kommer att berätta sanningen. Men falska människor? De säger alltid, ”Du är bra.” De säger aldrig någonting till dig, för de inte vill göra dig upprörd eftersom de vet att de kommer att förlora sin bekväma plats. Äkta människor, de bryr sig inte om det där. De var med dig innan du blev känd och rik, de bryr sig inte om dina pengar. De bara älskar dig. Jag tror att han förlorat många människor runtomkring sig. Jag tror inte att han längre har människor som var med honom innan han blev mästare. Alla behöver någon som påminner dig, “Det här är bra, det här är dåligt.”


RELATERAT


Khabib om att vara mästare

Efter att Khabib förlorat sin far i juli 2020 så gick han endast en match till, en titelmatch mot Justin Gaethje i oktober 2020. Khabib vann matchen via submission i andra ronden och kom att pensionera sig därefter.

“The Eagle” kom därmed att försvara sin lättviktstitel tre gånger och pensionerade sig med ett samlat matchfacit på 29-0, varav tretton av hans vinster kom i UFC.

 — Jag tror att en av de största anledningarna till att jag blev mästare handlar om min mentala del, sade Khabib. Hur jag kan kontrollera mina känslor. Jag tror att jag kan kontrollera vad som helst. Med allt som händer med mig ute i världen, jag kan kontrollera det. Jag kan hantera det.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...