Khabib om McGregors kontroversiella tweet: “Visar hur smutsig han är”

✔ VIDEO: Khabib gästar Mike Tyson — Kritiserar sin ärkerival ✔ Khabib har en teori om varför allt gått snett för McGregor!

Khabib Nurmagomedov tycker att Conor McGregor visat sin sanna natur med sin kontroversiella tweet om Khabibs avlidne far.

I ett uppmärksammat meddelande kallade McGregor Khabibs bortgångna far Abdulmanap Nurmagomedov för “ond” och covid för “bra”. Abdulmanap gick bort i sviterna av viruset i juli 2020.

McGregors meddelande var ett svar på Khabibs tweet där han skrev “det goda besegrar alltid det onda” efter att irländaren förlorat mot Dustin Poirier under UFC 264 i förra månaden. Khabib delade med sig av sina tankar kring situationen under en intervju med Mike Tyson som sändes igår.

 — Bara ondskefulla människor kan prata om saker som ens pappa, fru, barn och religion, sade Khabib under ett avsnitt av “Hotboxin’ with Mike Tyson”. Om du är en normal människa kommer du aldrig att prata om det där sakerna. Jag tror att han skrev sin tweet när han var alldeles för full eller något. Dagen därpå raderar han alltid sina tweets. När han är normal tittar han på sin telefon och säger, ”Åh, se vad jag gjort.” Sedan tar han bort dem. Det är vad jag tror att han gör hela tiden.

 — När någon inte är med oss ?längre, [Abdulmanap] är inte ens vid liv. Detta visar vad du har inuti, fortsatte Khabib. Detta visar hur smutsig du är. När du är en av de bästa i världen och du slår någon som är som 70 år gammal, som en gammal man (i en pub)… Detta visar vad som finns i ditt hjärta. Detta visar vem du är inuti, hur smutsig du är. När du har föräldrar och du har barn, hur kan du då bete dig på detta sätt? Jag förstår inte varför de som står honom nära inte säger, “Hey, vad är det som försiggår?”HETAST JUST NU


Khabib har en teori om Conor McGregor

Precis som Khabib så har Conor McGregor kommit att bli en av sportens absoluta superstjärnor. Men Khabib anser att det finns stora skillnader mellan dem. Han spekulerar bland annat kring de människor som irländaren valt att omgärda sig med.

 — När man blir rik och känd, då förlorar vissa människor de äkta människorna runt omkring dem, sade Khabib. Genuina människor som älskar dig och som kommer att berätta sanningen. Men falska människor? De säger alltid, ”Du är bra.” De säger aldrig någonting till dig, för de inte vill göra dig upprörd eftersom de vet att de kommer att förlora sin bekväma plats. Äkta människor, de bryr sig inte om det där. De var med dig innan du blev känd och rik, de bryr sig inte om dina pengar. De bara älskar dig. Jag tror att han förlorat många människor runtomkring sig. Jag tror inte att han längre har människor som var med honom innan han blev mästare. Alla behöver någon som påminner dig, “Det här är bra, det här är dåligt.”


RELATERAT


Khabib om att vara mästare

Efter att Khabib förlorat sin far i juli 2020 så gick han endast en match till, en titelmatch mot Justin Gaethje i oktober 2020. Khabib vann matchen via submission i andra ronden och kom att pensionera sig därefter.

“The Eagle” kom därmed att försvara sin lättviktstitel tre gånger och pensionerade sig med ett samlat matchfacit på 29-0, varav tretton av hans vinster kom i UFC.

 — Jag tror att en av de största anledningarna till att jag blev mästare handlar om min mentala del, sade Khabib. Hur jag kan kontrollera mina känslor. Jag tror att jag kan kontrollera vad som helst. Med allt som händer med mig ute i världen, jag kan kontrollera det. Jag kan hantera det.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...