Khabibs pappa i kritiskt tillstånd – förd till Moskva med specialflyg

✔ "Mådde plötsligt sämre"

UFC-mästaren Khabib Nurmagomedovs pappa Abdulmanap Nurmagomedov har akut fått transporteras till ett sjukhus till Moskva via flyg. Detta efter att han upplevt hjärtproblem.

Läs mer: Khabib vs McGregor 2 kan bli av – här är hutlösa lönen

Abdulmanap lades in på sjukhus redan för två veckor sedan i Makhachkala i Dagestan. Detta efter att han lidit av en misstänkt lunginflammation samt influensaliknande symptom.

Men för bara två dagar sedan ska han även ha börjat uppleva problem med sitt hjärta, och därmed förts via flyg till den ryska huvudstaden.

Abdulmanap Khabib Nurmagomedov Foto USA TODAY Sports _ Instagram

Bilden till höger: Khabib (höger) med sin pappa Abdulmanap Nurmagomedov. Foto: Per Häljestam-USA TODAY Sports / [email protected]_nurmagomedov

Vännen till Khabib: “Mådde sämre”

Uppgifterna kommer från brottningsdomaren Ubaydula Osmanov, som är nära vän till familjen Nurmagomedov.

– Jag pratade med Abdulmanap för några dagar sedan, och då sade han att allt var bra och att han höll på att återhämta sig. Men den 3 maj berättade en nära släkting för mig att han plötsligt mådde sämre, och att han blivit satt på ett specialflyg till Moskva. Jag tror att det handlar om hjärtproblem, säger Osmanov via ryska RT.

Förra månaden rapporterade man i dagestansk media att det nya coronaviruset inte ska ligga bakom Abdulmanaps tidigare besvär.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara