Khabib reagerar på Conor McGregors förlust: “Så går det!”

✔ Dana White har pratat med lättviktsmästaren

Dustin “The Diamond” Poirier segrade över Conor  McGregor under helgens UFC 257 i Abu Dhabi. I den andra ronden tog han kontroll över matchen och lyckades avsluta McGregor via TKO.

Nu har Khabib reagerat på resultatet och gett McGregor en rejäl tankeställare.

– Så går det när man byter team, överge ens sparringpartners som gjorde en till mästare och börjar träna med småbarn, långt bort från verkligheten!

På presskonferensen efter UFC 257 fick White frågan om han hade pratat med någon av de som tävlat under huvudkortet. Han avslöjade då att han fått chansen att utbyta några ord med “The Eagle” Khabib.

– Dana, var ärlig mot dig själv, jag är så många nivåer över dessa grabbar. Jag har redan besegrat dom, ska Khabib ha sagt till White.


– Jag har redan sagt till er att Khabib inte kommer stoppa divisionen, han är redan pensionerad. Det är jag som har valt att hålla kvar honom för en till match och väntat med att överge bältet, sade White.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


HETAST JUST NU


Khabib Nurmagomedov går i pension

Khabib valde att gå i pension efter sin vinst mot Justin Gaethje på UFC 254 i oktober 2020. “The Eagle” avslutade Gaethje i den andra ronden och i intervjun efter segern informerade han att det var dags att lägga handskarna på hyllan.

Tidigare under året hade Khabibs far och coach Abdulmanap Nurmagomedov gått bort och med anledning av detta hade han lovat sin mor att gå i pension.

White har sagt att de kommer träffas igen efter UFC 257 och då får vi troligtvis ett mer slutgiltigt besked angående framtiden för lättviktsdivisionen.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovNyheterSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara