Conor McGregor Khabib Nurmagomedov (@thenotoriousmma @khabib_nurmagomedov)
Conor McGregor Khabib Nurmagomedov (@thenotoriousmma @khabib_nurmagomedov)

Khabib erbjuden superlön för returmatch mot McGregor – i Saudiarabien

✅ Stjärnmanagern till McGregor: "Din tönt, slåss mot Gaethje först"

Khabib Nurmagomedovs manager Ali Abdelaziz tänker inte låta Conor McGregor få en titelchans hur lätt som helst, men hävdar att de redan fått extremt lukrativa erbjudanden för en returmatch mot “The Notorious.”

I en intervju med TMZ säger den kontroversiella managern att han inte alls var imponerad över McGregors snabba knockout-vinst över Donald Cerrone den 18 Januari.

Trots att UFCs President Dana White har lovat att McGregor kommer att få en titelmatch härnäst så säger Abdelaziz att det inte vore vettigt för irländaren att få en titelmatch efter en vinst mot “Cowboy:”

– Du kan inte få en titelmatch efter att ha besegrat en 36-åring som nyss förlorat, sade Abdelaziz till TMZ.

– Precis som Khabib sa, om [McGregor] vill ha en titelchans så måste han börja slåss mot namn som (Justin) Gaethje och Islam Makhachev, killar som är på väg upp och som vunnit sina senaste matcher.

– Han avslutade samma snubbe som (Gaethje) knockade. Det är klart jag inte är imponerad. Han gjorde dock bra ifrån sig. Han tog sig an Cerrone på det sätt han borde ha gjort.

 Conor McGregor avvisar förklaring – om Usmans grova & rasistiska TweetsKhabib vs. McGregor 2 – i Saudiarabien?

Men trots att Abdelaziz inte tycker att McGregor förtjänar en returmatch mot Khabib så erkänner han att det finns en hel del intressanta erbjudanden på bordet.

Enligt honom så har Khabib bland annat blivit erbjuden 100 miljoner USD (närmare 1 miljard SEK) för en returmatch mot McGregor i Saudiarabien.

“The Notorious” är dock inte den enda motståndaren som kan vara relavant för “The Eagle” Nurmagomedov:

– Jag känner folk i Saudiarabien och vi har haft möten. De vill betala 100 miljoner USD för att Khabib ska slåss mot McGregor i Saudiarabien.

– De vill också betala Khabib 100 miljoner USD för att möta Floyd (Mayweather Jr.) i Saudiarabien.

Oavsett vilket så säger dock Abdelaziz att de just nu fokuserar helhjärtat på sin titelmatch mot Tony Ferguson under UFC 249 den 18 april.

– Khabib kommer göra vad som är bäst för Khabib just nu. Och just nu är det bästa för Khabib att fokusera på Tony Ferguson.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...