Khabib sågar McGregor online: “Äran du förlorade…”

✅ Rivalerna fortsätter att munhuggas på sociala medier ✅ Khabib med hårda svar till "twitter-krigaren"

Trots att det gått flera månader så har rivalerna Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov fortfarande inte begravt stridsyxorna. Igår lade Nurmagomedov upp ett inlägg på sociala medier där han tackade sina fans och antydde på en framtida match.

Detta fick ett snabbt svar från McGregor, som gav sig på sin rival och anspelade på Nurmagomedovs straff för tumultet som skedde efter deras match på UFC 229.

Nurmagomedov levererade dock ett klockrent svar till den numera pensionerade McGreor.

RELATERAT:

UFC 229 – fortfarande största galan

McGregor utmanade Nurmagomedov om lättviktstiteln under UFC 229 förra året. Det var en oerhört framemotsedd match, som än idag är tidernas största MMA-match sedd till pay-per-view-köp och uppmärksamhet. Ryssen visade sig dock vara alltför mycket för McGregor, som inte lyckades försvara sin motståndares nertagningar. Nurmagomedov vann på submission i den fjärde ronden, och ett tumult utbröt kort därefter där bägge fighters hörnor involverades.

Det är ännu inte klart när Nurmagomedov återvänder för sitt andra titelförsvar i UFC.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara