Managern avslöjar: Khabib kan gå supermatch i slutet av året

✅ Förväntar sig jättemöte – "om allt går enligt planerna ..."

Nyligen fick vi reda på att Khabib Nurmagomedovs lagkamrater Zubaira Tukhugov och Abubakar Nurmagomedov fått sina avstängningar från UFC 229 reducerade.

Läs mer: Khabibs lagkamrater får sina avstängningar kortade

Detta innebär att vi snart kan få se Khabib försvara sin lättviktstitel. Hittills har uppgifter pekat på ett försvar på UFC 242 i Abu Dhabi mot interimmästaren Dustin Poirier den 7 september.

Den obesegrade dagestaniern har tidigare varit tydlig med att han inte tänker tävla förrän hans lagkamrater får tävla igen, och detta är nu möjligt då avstängningarna hävs den 2 september.

Georges St-Pierre

Den tidigare dubble UFC-mästaren Georges “Rush” St-Pierre. Foto: Zuffa LLC via Getty Images

“Om allt går enligt planerna”

Nu avslöjar Khabibs manager Ali Abdelaziz att Khabib kan få en riktig supermatch i slutet av året. Enligt Abdelaziz kommer “The Eagle” att möta den pensionerade UFC-legendaren Georges St-Pierre “om allt går enligt planerna”.

– Vi närmar oss en match (mot Poirier). Snart kommer vi med goda nyheter … och om allt går enligt planerna tror jag att Khabib kommer att möta Georges St-Pierre i slutet av året, säger Abdelaziz till ESPN:s Brett Okamoto.

Khabib stängdes också av efter skandalscenerna på UFC 229. Hans avstängning hävs dock redan den 6 juli, vilket är en annan faktor som möjliggör ett titelförsvar i Abu Dhabi i höst.

 

Vill ni se Khabib möta GSP? Dela med er av era tankar nedan!

 

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...