Khabib vägrar delta i The Ultimate Fighter – mot Conor McGregor

✔ "Inte ens för miljarder eller äganderätt i UFC"

Vi kommer inte att få se den regerande lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov delta i The Ultimate Fighter – åtminstone om han ställs mot ärkerivalen Conor McGregor.

I en intervju med ESPN så avslöjade “The Eagle” Khabib att han blev erbjuden chansen, men att han vägrar ge mer uppmärksamhet till den irländska stjärnan.

Den principfasta Khabib säger också att det kvittar hur mycket han blir frestad med, svaret kommer alltid att vara detsamma.

 – The Ultimate Fighter är bra uppmärksamhet för [McGregor], sade Khabib. Jag vill inte ge honom det, även om de erbjöd mig 5 miljarder dollar. Även om de ger mig äganderätt i UFC så skulle jag aldrig göra det.

Det var UFC-chefen Dana White som först avslöjade att de planerade att ha Khabib och McGregor som nya tränare.

Enligt White så hade dock Khabib sagt nej till möjligheten för att McGregor gjort privata meddelanden offentliga – något som gjorde White förargad.


Relaterat


Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor 2?

Khabib håller just nu på att förbereda sig inför en titelmatch mot Justin Gaethje den 24 oktober. Matchen kommer nästan två år efter att Khabib och McGregor delade bur i Las Vegas.

Khabib försvarade då bältet med en submission i fjärde ronden och har sedan dess även besegrat Dustin Poirier, vilket också är McGregors nästa motståndare.

Det har länge pratats om en returmatch mellan Khabib och McGregor. Men enligt Khabib så satte han punkt för deras rivalitet när de möttes 2018.

 – Klart – allt är klart, sade Khabib. Den 6 oktober så avslutade jag honom och jag avslutade allt som hade med honom att göra. Jag har haft nya utmaningar sedan dess: Dustin Poirier och nu Justin Gaethje.

– Vi får se vem som kommer att stå på tur men jag tror inte det blir Conor McGregor.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara