UFC-bossen avslöjar: Då planeras Khabib vs. Tony Ferguson äga rum!

✅ Har försökt 4 (!) gånger tidigare - nu planeras det efterlängtade toppmötet igen

UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov förväntas ställas mot lättviktsstjärnan Tony Ferguson i sitt nästa titelförsvar. Nu verkar det som att mötet kan bli av inom en relativt snar framtid – i alla fall om man ska tro UFC-presidenten Dana White.

Läs mer: Khabibs krav på Tony Ferguson – för en titelfight

På en fråga från MMA-profilen “The Schmo” bekräftar UFC-bossen nämligen att matchen kommer att äga rum under det första kvartalet nästa år.

– Matchen håller på att färdigställas, och det är uppenbarligen nästa fight att få till, säger Dana White om mötet.

Har försökt 4 (!) gånger tidigare

Khabib och Ferguson är ett möte som har bokats in inte mindre än 4 (!) gånger tidigare. Dock har man fått ställa in samtliga planerade matcher mellan de båda p.g.a. olika orsaker såsom skador och sjukdomar.

Läs mer: Femte gången gillt? Tränaren är fast besluten – vill att Ferguson vs. Khabib bokas om

Khabib försvarade nyligen sin lättviktstitel mot Dustin Poirier, och är fortfarande obesegrad med ett otroligt professionellt record på 28-0. Ferguson å sin sida, har tolv raka vinster i UFC:s lättviktsdivision och har inte förlorat en match sedan den 5 maj 2012.

Se hela intervjun med Dana White ovan!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara