Khabib Tony Ferguson
Foton: Etzel Espinosa-USA TODAY Sports samt Noah K. Murray-USA TODAY Sports.

Khabib avslöjar planen för Tony Ferguson: “Extra hårt”

✅ UFC-mästaren talar ut om stora titelmötet: "Har aldrig hänt förut"

Tidigt nästa år bjuds vi på en riktigt spännande titelmatch i lättvikt. Detta när mästaren Khabib Nurmagomedov försvarar sitt bälte mot Tony Ferguson, i ett möte som bokats inte mindre än fyra gånger tidigare men som av olika anledningar aldrig blivit av.

Läs mer: Tony Ferguson har en BRUTAL hälsning till Khabib!

Nu meddelar Khabib att han har en speciell plan för Ferguson. Han påpekar att “El Cucuy” har sänkts till mattan många gånger under sin UFC-karriär, och att han nu planerar att slå honom “extra hårt”.

– Jag tycker att jag är bättre än honom på brottning. Jag är mycket bättre än honom fysiskt. Jag är tuffare än honom, och har inte förlorat än, vilket han har, säger Khabib om Ferguson under en nylig presskonferens.

– Till skillnad från honom har jag inte blivit sänkt ännu. Jag tror att det har hänt honom sju gånger i UFC, det är många fall från slag. Så jag kommer att slå honom extra hårt, fortsätter mästaren.

“Har aldrig hänt förut …”

Khabib är dock noga med att erkänna att Ferguson kommer att stå för formidabelt motstånd i titelmatchen som äger rum i Brooklyn den 18 april nästa år.

– Han är en väldigt bra motståndare. Det har aldrig hänt förut att två fighters med tolv raka vinster möter varandra under hela UFC:s historia. Så det kommer att bli ett stort, historiskt ögonblick, avslutar Khabib.

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara