Khabibs vackra ord – om Tony Ferguson

✅ Skickar kärlek till rivalen efter problemen

Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson är rivaler inom UFC:s lättviktsdivision – trots att de aldrig har mötts. UFC har bokat in matchen inte mindre än fyra (!) gånger utan framgång, då olika anledningar har lett till att alla planerade möten mellan de två toppkämparna gått i kras.

För bara några veckor sedan blev det känt att Ferguson drabbats av psykiska problem, bland annat i form av psykotiska anfall. Nu stöttas “El Cucuy” av Khabib, som nyligen talade om rivalens tuffa situation i en intervju.

– Jag kan bara föreställa mig hur tufft han har det. Särskilt eftersom det handlar om hans familj. Må gud förse honom med god hälsa och tur, säger Khabib enligt ryska RT.

– Sport är sport, men familj är familj. Jag hoppas på att han kommer tillbaka. Det är väldigt konstigt att han är borta, han har elva raka vinster i lättviktsdivisionen,” fortsätter lättviktsmästaren.

Khabib berättar också att han fortfarande är intresserad av att försöka få till mötet med Ferguson.

– Ja, det är en grym fight. Det är den mest efterlängtade matchen i UFC, avslutar den obesegrade dagestaniern.

“The Eagle” avtjänar för närvarande en avstängning från sporten efter skandalscenerna på UFC 229, och kan återvända till tävlan tidigast den 6 juli i år.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara