Khabib tror succésvensken Khamzat Chimaev är MYCKET nära titelchans!

✔ Khabib hyllar det svenska stjärnskottet!

Lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov håller ett öga på det svenska stjärnskottet Khamzat Chimaev och är mycket imponerad av det han ser.

När “The Eagle” Nurmagomedov fick frågan om vad han tycker om “Borz” Chimaev så hade han endast bra saker att säga. Enligt Khabib så är det nämligen inte långt kvar till svensken slåss om bältet.

 – Min åsikt är att han förtjänar en motståndare i topp 10 eller topp 15, jag tycker topp 10. Han förtjänar att slåss mot en väldig svår motståndare i fem ronder. Efter det så förtjänar han ytterligare en match för att kvalificera sig till en titelfight.

Se hela uttalandet från Khabib här nedan:


Relaterat


Khamzat spås bli nästa stora UFC-stjärna

Khamzat är utan tvekan en av UFCs hetaste fighters just nu. Efter två rekordsnabba vinster på 10 dagar kom MMA-världens ögon att riktas mot den Stockholms-baserade 26-åringen.

Han kom sedan att matchas mot MMA-veteranen Gerald Meerschaert som han knockade på bara 17 sekunder!

Khamzat går från klarhet till klarhet i sin UFC-karriär och förutspås att bli nästa superstjärna i den världsledande organisationen.

Kategorier
Khabib NurmagomedovKhamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...