Khabib vs McGregor 2 kan bli av – här är hutlösa lönen

✔ "Handlar om mycket pengar"

Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor är UFC:s största rivaler och många vill se en rematch mellan de båda – inte minst McGregor, som förlorade det första mötet via submission.

Läs mer: Skandalscener efter supermatchen – Conor McGregor blir påhoppad i buren

“The Eagle” har dock inte varit lika sugen på ett returmöte, och menat på att irländaren först måste bevisa sig mot toppmotstånd. En som dock är övertygad om att ett Khabib vs McGregor 2 skulle dra in stora pengar är Khabibs manager, Ali Abdelaziz.

Närmare bestämt en halv miljard kronor, om man ska tro den kontroversielle managern.

– Lyssna, fighten mot Conor är logisk rent finansiellt. Det handlar om mycket pengar. Jag tror att Khabib skulle kunna tjäna 50 miljoner dollar (ca. 493 miljoner kr) på den matchen, säger Abdelaziz till MMAjunkie.

Han kan få Khabib vs McGregor 2 att hända

Men om matchen skulle bli av är det varken Khabib eller Abdelaziz som har sista ordet. Det är nämligen pappa Abdulmanap Nurmagomedov som bestämmer ifall det blir något returmöte mellan de båda rivalerna.

Läs mer: Khabibs pappa pekas ut som extremist – av UFC-legendaren

– Det är inte jag som bestämmer. Inte Khabib heller. Det är Khabibs pappa som bestämmer, och det hans pappa vill ska hända kommer att hända. Khabib har inget att säga om det och inte jag heller. Om hans pappa vaknar upp på morgonen och säger att det är dags att möta Conor, så kommer vi att göra det, avslutar Abdelaziz.

 

Vad tror ni läsare? Kommer vi att se det efterlängtade returmötet? Kan det rentav bli av i år? Kommentera!

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara