Usman Nurmagomedov skriver kontrakt med Bellator: “Bättre än Khabib!”

✔ Stjärnmanagern: "Han är en riktig killer" ✔ Obesegrad och avslut i nästan alla sina matcher!

Bellator har fått sin alldeles egna Nurmagomedov då det nu står klart att Khabibs kusin Usman Nurmagomedov skriver kontrakt med MMA-organisationen.

Usman har ett obesegrat matchfacit på elva raka vinster och har dessutom avslutat alla sina motståndare utom en. Han har redan hunnit med tre matcher under 2020 och förutspås göra sin Bellator-debut inom kort.

 – Jag är glad att Usman nu är en del av Bellator, sade Bellator-chefen Scott Coker. Han kommer omedelbart att placeras i en position där han får visa upp sina färdigheter i [lättviktsklassen].

–  Vi hoppas kunna se honom i Bellator-buren i december eller januari.


Relaterat


“Han är bättre än Khabib!”

Stjärnmanagern Ali Abdelaziz är manager åt några av sportens allra största stjärnor, däribland mästarna Khabib Nurmagomedov, Kamaru Usman och det svenska stjärnskottet Khamzat Chimaev.

Adelaziz hyllar Khabibs kusin och förväntar sig att Usman Nurmagomedov kommer att överträffa “The Eagle”.

 – Han är en riktig killer, sade Adelaziz om Usman Nurmagomedov. Han är en Muay Thai-specialist och han är Khabibs bror, förstår du? Om du har samma blod som Khabib, då har du bra brottning!

– Han är faktiskt en bättre version av Khabib. Han är bättre än Khabib!

 

 

Vem vill du se Usman möta i Bellator?

 

Kategorier
BellatorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara