Svenska UFC-stjärnorna tänker bygga Europas bästa MMA-gym i Spanien!

✔ Khamzat, Gustafsson och Reza har ett projekt tillsammans! ✔ Planerar att bygga ett träningscenter i Spanien!

De svenska UFC-stjärnorna Khamzat Chimaev, Alexander Gustafsson och Reza Madadi gick alla ut på sin Instagram under gårdagen och avslöjade att de har ett mycket spännande projekt tillsammans.

Khamzat är en av Sveriges allra hetaste fighters i UFC i dagsläget och förutspås en mycket ljus framtid inom organisationen. Under cirka två månaders tid lyckades han samla på sig tre vinster där alla kom via avslut. I hans senaste framträdande avslutade han MMA-veteranen Gerald Meerschaert på bara 17 sekunder via en spektakulär knockout. Sedan dess har vi inte sett Khamzat i buren, men nu är han aktuell i en match mot Jingliang Li på UFC 267 i slutet av oktober.

Gustafsson var en av de svenskarna i UFC som först gjorde det största intrycket inom organisationen och har tävlat för lätt tungviktstiteln flera gånger. En av hans mest uppmärksammade framträdanden var i den första matchen mot mästaren Jon Jones.

Många ansåg att Gustafsson gjort tillräckligt för att ta hem det via domslut, men dessvärre höll inte domarna med och gav Jones segern. Trots det tunga nederlaget blev Gustafsson hyllad världen över för att ha gett Jones hans svåraste test någonsin.

Madadi gjorde sin debut i april 2012 på Sverige-galan och bjöd på en fantastisk prestation och krigade hem en seger via submission i den andra ronden. Hans resa genom UFC var mycket spännande att följa och han lyckades bland annat besegra den tidigare topprankade UFC-veteranen Michael Johnson i ett av sina framträdanden. Nu har de tre UFC-stjärnorna en ny resa inom MMA planerad tillsammans!


HETAST JUST NU


Khamzat, Gustafsson, Madadi med fler tänker bygga Europas bästa MMA-gym i Spanien!

I deras inlägg på Instagram gick de ut med informationen om att de alla är involverade i projektet tillsammans med flera andra Allstars-profiler och tanken är att skapa ett Allstars-gym i Spanien.

– Vi är alla tre en del av det team som kommer bygga ett av Europas, om inte världens, bästa MMA-gym och träningscenter i soliga Torrevieja, Spanien. Resan har bara börjat, häng med oss och se utvecklingen!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev)


Bild – Reza Madadi AK Fighting Championship, Foto: Stefan Romare

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...