Khamzat bekräftar ryktena – kräver ett svar från “Wonderboy” Thompson

✔ Khamzat redo för huvudmatch i november

Khamzat “Borz” Chimaev planeras att gå sin första huvudmatch i november och UFC försöker få Stephen “Wonderboy” Thompson att acceptera mötet.

Trots att “Wonderboy” sagt att han inte är intresserad av att möta det svenska stjärnskottet så hävdar Yahoo Sport att UFC är nära att lyckas. Nu tar Khamzat bladet från munnen och vänder sig direkt till den femterankade Thompson.

Han bekräftar att amerikanen blivit erbjuden matchen från UFC-chefen Dana White och han kräver ett svar.

 – Dana White erbjöd dig en match mot mig, skriver Khamzat. Ska vi slåss eller inte?

Anledningen till att Thompson inte vill möta Khamzat är för att han saknar en plats i UFCs topp 15-ranking. Dock så är den Stockholms-baserade kämpen utan tvekan ett av organisationens hetaste namn, något som ofta väger tyngre.


Relaterat


Khamzat Chimaev vs Stephen “Wonderboy” Thompson

“Wonderboy” utmanade nyligen tredjerankade Leon Edwards, men fick inget gehör från britten. Edwards säger sig endast vara intresserad av divisionsmästaren Kamaru Usman eller någon av de andra i topp fyra.

Medan Khamzat fortsatt sitt obesegrade segertåg i UFC så har Thompson endast vunnit två av sina sex senaste matcher.

I sin senaste match besegrade han Vincente Luque via enhälligt domslut. Innan dess förlorade han via KO mot Anthony Pettis, hans första förlust via avslut någonsin.

 

Borde Thompson ta matchen mot Khamzat?

 

Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste NyttStephen ThompsonSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...