Här brottas Khamzat med ex-mästaren Daniel Cormier: “Han är skitstark!”

✔ Stjärnorna skojbrottas på UFC Fight Island

UFC har haft problem att hitta en motståndare åt Khamzat Chimaev men lyckligtvis var ex-mästaren Daniel Cormier åtminstone redo att brottas lite med det svenska stjärnskottet.

Efter att ha frågat Cormier om han kunde få chansen att träna tillsammans så träffades de båda UFC-stjärnorna i hotell-lobbyn på UFC Fight Island. Med glimten i ögat så tog Cormier och Khamzat en vänskaplig svängom.

Trots att “DC” har pensionerat sig så har han mycket att lära ynglingen. Innan Cormier påbörjade sin framgångsrika MMA-karriär så hade han tagit guld i otaliga internationella brottartävlingar. Han representerade sedan USA i de olympiska spelen innan han sedan tog steget ut och började ta hem titlar i MMA.

Khamzat har också en gedigen bakgrund inom brottning och har under de senaste månaderna kommit att ta över MMA-världen. Med två rekordsnabba vinster och en 17-sekunder knockout är det bara fantasierna som sätter gränserna för hans stjärnspäckade karriär.

Kika in lekfulla scenerna mellan Cormier och Khamzat här nedan:


Relaterat

Cormier hyllar Khamzat: “Han är skitstark!”

“DC” har haft ögonen på Khamzat sedan starten och vid flera tillfällen hyllat svensken. Efter Khamzat knockade Gerald Meerschaert i september så var Cormier en av dem regnade lovord över “Borz”.

Även under deras korta brottning i lobbyn så blev Cormier förvånad över Allstars-fighterns styrka:

 – Fuck, han är skitstark!

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Daniel CormierKhamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara