Alexander "The Mauler" Gustafsson. Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Klubbkamraten om Alexander Gustafsson: “Han kommer tillbaka”

✅ Nya hinten - om en comeback för "The Mauler"

Drygt en månad efter pensionsbeskedet på UFC Stockholm gick den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson nyligen ut och hintade om en potentiell comeback, i en exklusiv intervju med MMAnytt.


LÄS MER: 13 MMA-tankar: Alexander Gustafsson kommer tillbaka

LÄS OCKSÅ: Nästa stora MMA-steg – för Alexander Gustafsson: “Ska bli riktigt kul”


Nu kommer ett nya kryptiska ord om “The Mauler” och framtiden. Detta från supertalangen Khamzat Chimaev, som tränar med Gustafsson på Allstars Training Center i Stockholm.

– Min bror är en riktig viking, han kommer tillbaka, skrev Khamzat Chimaev i ett inlägg på Instagram under tisdagen – som senare togs bort.

Blir nästa stjärna – enligt Alexander Gustafsson

Chimaev – som ursprungligen kommer från Tjetjenien, men som nu bor i Sverige och representerar den blågula fanan – är själv 5-0 som proffs i MMA-karriären. Han kommer senast från en imponerande knockoutvinst på BRAVE 23 – där han sänkte den då obesegrade ryssen Ikram Aliskerov med en brutal uppercut.

Gustafsson ser själv Chimaev som den som kommer ta över som Sveriges nästa stora MMA-stjärna framöver.

– Min personliga favorit är Khamzat här, “Borz.” Jag tränar med honom varje dag och han är absolut en topptalang. Jag har aldrig tränat med en så bra kille tidigare, så jag har stora förhoppningar där, sa Alexander Gustafsson till MMAnytt efter UFC Stockholm.


VIDEO: “The Mauler” går i pension – se presskonferensen här!


Uppdatering: Inlägget var först inbäddat i den här artikeln, men har sedan dess raderats.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Alexander GustafssonKhamzat ChimaevSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara