Khamzat Chimaev har en kaxig utmaning – till Nick och Nate Diaz!

✔ Svenske supertalangen vädjar till UFC-chefen: "Snälla...!"

Den svenska supertalangen Khamzat Chimaev är UFCs nya guldpojke och “Borz” är fast besluten av att göra det mesta av sin tid. Efter att ha avslutat sina två första motståndare på rekordtid så har Khamzat fortsatt att ta sikte på UFC-eliten.

Den 19 september kommer han att ta sig an amerikanen Gerald Meerschaert i Las Vegas. Men i en ovanlig twist så har UFC-chefen Dana White redan avslöjat nästa potentiella motståndare för Khamzat: den före detta titelutmanaren Demian Maia.

Att UFC redan pratar om Khamzats nästa motståndare har fått Meerschaert att se rött. Trots att Khamzat inte ser förbi amerikanen så kom han nyligen med en kaxig vädjan till UFC-chefen.

Khamzat har precis som resten av MMA-världen fått nys om Nick Diaz retur till buren och han är mer än villig att ta sig an både Nate Diaz, Nick och Maia – under samma kväll!

 – Inshallah, om jag besegrar min nästa motståndare, kan jag snälla få möta Maia, Nate Diaz och Nick Diaz på rad under samma kväll eller vecka? [De är] de enklaste pengarna i welterviktsdivisionen, skrev Khamzat.

 

 


Relaterat

 

Vill du se Khamzat mot någon av Diaz-bröderna?

 

Kategorier
Khamzat ChimaevNate DiazNick DiazSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara