Ingen i topp 10 vill möta Khamzat Chimaev

✔ Stjärnorna fruktar svensken efter dundersuccén

Det verkar som att inga toppfighters vill möta Khamzat Chimaev.

LÄS MER: Israel Adesanya tar efter Conor McGregor – hånar Khamzat Chimaev!


Den stekhete UFC-stjärnan avslöjar själv i ett nyligt Twitter-inlägg att man fört diskussioner med hela topp 10 i weltervikt – utan att lyckas hitta en villig motståndare.

Och det kanske inte är så konstigt med tanke på Khamzats sensationella start i organisationen. Med sina tre vinster på 66 dagar har svensken slagit UFC-rekord i modern tid, och i sin senaste fight knockade han veteranen Gerald Meerschaert på bara 17 sekunder.

Skulle möta Khamzat – slutade med MMA

Enligt källor till MMAnytt var det också svårt att hitta en motståndare för monstertalangen redan innan Meerschaert steppade upp:

– När han trodde att han hade en motståndare höll han plötsligt inte på med MMA längre, säger en källa.

– Vi pratar med UFC, ingen i topp 10 som inte redan är bokad vill fightas mot mig. Demian Maia, jag respekterar dig och vill testa min grappling mot en legend som dig, skriver Chimaev.

RELATERAD VIDEO: Här överraskas Khamzat av tränaren – får nytt BJJ-bälte!

Det verkar alltså som att Khamzat återigen siktar in sig på Demian Maia, BJJ-legendaren som svensken tidigare planerats möta.

– Han är bäst på jiu-jitsu i UFC, och om jag besegrar honom är jag den som är bäst på jiu-jitsu i UFC, har svensken tidigare sagt om att möta brassen.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara