Khamzat Chimaev osäker om Nate Diaz ens dyker upp på UFC 279!

✔ Khamzat har en reservplan ifall Diaz drar sig ur toppmatchen! ✔ Hyllar Diaz inför mötet: "Jag växte upp med honom"

UFC-svensken Khamzat Chimaev har länge varit en anhängare av Nate Diaz och nu kommer han att få chansen att möta stjärnan! Den 10 september kommer Khamzat (11-0 MMA, 5-0 UFC) och Diaz (20-13 MMA, 18-12 UFC) att ryka ihop under huvudmatchen på UFC 279. Inför toppmatchen i weltervikt så öppnar Khamzat upp om sina tankar och avslöjar att han är skeptisk till att Diaz faktiskt dyker upp!

Champions League 5 Okt

Chelsea vs AC Milan
Odds 1.74 - 4.75
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Jag tror fortfarande inte att den där magra pojken kommer till matchen eller dyker upp, sade Khamzat Chimaev i en intervju med The MMA Hour. Vi får se vad som händer. Jag väntar på den 10 september. Det spelar ingen roll vem jag möter. Jag tränar. Jag sa, “Om han vill slåss i [mellanvikt] i sin sista match, bara dyk upp!” Jag kan slåss i [mellanvikt]. Det spelar ingen roll.

Khamzat har öppnat upp som storfavorit mot Diaz och många spekulerar i om UFC använder Khamzat för att underminera den åldrande stjärnan när han nu tros lämna organisationen. Diaz har endast en match kvar på sitt UFC-kontrakt men har enligt flera källor själv pressat för att få till matchen mot Khamzat.

Khamzat säger att han är redo att ta sig an Diaz men att han inte hyser något agg mot sin UFC-kollega – tvärtom! Enligt Khamzat så var Diaz en av de fighters som han såg upp till när han drömde om att tävla i UFC.

– De säger att han inte gillar mig och att jag inte gillar honom heller, sade Khamzat Chimaev. Jag gillar den där killen. Jag växte upp med honom. Jag gick i skolan när han slogs i UFC. Det är fantastiskt att få slåss mot den snubben. Jag gillar honom. När jag var ung så var UFC nästan som en film. Jag tänkte, “Jag kommer aldrig att komma dit. Jag kan bara se på”. Nu ska jag slåss mot den där killen som jag brukade titta på. När jag var i Tjetjenien såg jag på matcher med honom.


HETAST JUST NU


Khamzat Chimaev har en plan ifall Nate Diaz inte dyker upp

Många tror att Khamzat Chimaev kommer att kunna dominera och kanske avsluta Nate Diaz när de möts. UFC-svensken hymlar inte med att han borde vara favorit, men det betyder inte att han kommer att ta foten från gaspedalen.

Om de gav mig Kamaru Usman så skulle jag göra samma sak, fortsatte Khamzat. För mig spelar det ingen roll. Killen är bara en fighter. Han är fortfarande farlig. Han kämpar till sista sekund. Jag är glad att han slåss mot mig. Han är en av legenderna. Han är en av dem som alla pratar om, typ “Gangster, gangster”. Jag ska visa alla vem som är gangstern. Som jag sa tidigare, vi är från Tjetjenien… Vi äter gangsters till frukost.

Jag kommer gå in där och krossa hans ansikte. Om vi utbyter slag så knockar jag honom. Om matchen går till mattan kommer jag att få honom att klappa ut. Jag kommer krossa hans ansikte från topposition. Vi får se. Vad som helst. För mig spelar det ingen roll. Jag vet inte hur folk svarar på den skiten.

Skulle inte Nate dyka upp så har inte Khamzat något emot att ta sig an Nick Diaz istället!

Jag kommer att träna för det här till 100 procent, som jag alltid gör, sade Khamzat Chimaev. Vi får se. Vi får se vad Diaz kommer göra. Om han inte dyker upp, då väntar jag på hans bror.

 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Nate DiazSenaste NyttSvensk Kampsport

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara