Khamzat Chimaev på lista över “mentalt sjuka fighters med dödslängtan”

✔ Mike Perry tar sikte på det svenska stjärnskottet!

Khamzat Chimaev har inte bara lyckats ta MMA-världen med storm. Efter sina två rekordsnabba vinster i oktagonen har han också lyckats skaffa sig rivaler i den världsledande organisationen.

En av dem är UFC-fighter “Platinum” Mike Perry som satt “Borz” Chimaev på en lista över “åtta mentalt sjuka fighters med dödslängtan.”

Listan delades av Perry på hans officiella konto men togs sedan bort. Med på samma bild återfinns även Danmarks Nicolas Dalby och norrmannen Emil Meek. Även mellanviktaren Darren Till har hamnat på Perrys “dödslista.”

Här är en skärmdump av bilden.

Mike Perry Khamzat Chimaev


Relaterat


UFC: Khamzat Chimaev vs. Mike Perry?

Efter sin två första vinster, som endast tog tio dagar, så har Chimaev tagit sikte på några av UFC-eliten. Det var i samma vända som Chimaev avslöjade att han inte gillar Perry och vill möta honom i buren.

 – Vem var den där snubben som slog en gammal gubbe, Mike Perry? Jag vill möta honom, jag tycker inte om honom.

Händelsen som Chimaev refererar till skedde i början av juli. Perry var på en restaurang med sin flickvän och blev involverad i ett våldsamt bråk som slutade med att han slog ned en äldre man.

Perry har sedan dess erkänt att han har alkoholproblem. Tillsammans med UFC har han även beslutat att ta en paus från sin MMA-karriär och istället fokusera på sin rehabilitering. Det hindrar dock inte “Platinum” från att utmana folk på sociala medier.

 

Vill du se Khamzat möta Mike Perry?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Khamzat ChimaevMike PerrySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...