Khamzat Chimaev planeras möta UFC-världssjuan!

✔ MMAnytt bekräftar: UFC planerar TVÅ kommande matcher för Khamzat Chimaev

Khamzat Chimaev är snart klar med sin nästa UFC-match och allt tyder på att det blir minst en stormatch för det svenska stjärnskottet. UFC-chefen Dana White kunde själv avslöja att de just nu håller på att diskutera TVÅ (!) kommande matcher för Chimaev.

Vidare så har MMAnytt har varit i kontakt med personer som kunnat bekräfta nyheterna.

En match kommer att ta vid i Las Vegas, där UFC-chefen just nu befinner sig, och en kommer att ta vid på Fight Island i Abu Dhabi.

 – Jag tror att han kommer att komma hit i helgen, sade White. Han kommer att slåss här och han kommer att slåss på “Fight Island.” Snubben vill slåss. Jag älskar den mentaliteten.


LÄS MER: Khamzat Chimaev tillbaka i mellanvikt – USA-matchen spikad!


Inte nog med det, toppmatchen som väntar Chimaev på Fight Island ser ut att vara mot den före detta titelutmanaren och UFC-legendaren Demian Maia, rankad världssjua i weltervikt.

 – Vi pratar om [Chimaev] mot Demian Maia på “Fight Island,” sade White.


LÄS MER: Khamzat Chimaev får visum i USA – kan fightas igen om två veckor!


 

Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara