Khamzat Chimaev ger datum för comeback – utmanar världsnian!

✔ Behandlingen i Las Vegas har gett resultat! ✔ Skickar en varning: "Var redo!"

UFC-stjärnan Khamzat Chimaev ser ut att ha återhämtat sig från sviterna av covid-19 och verkar vara tillbaka i god hälsa!

Khamzat har spenderat de senaste månaderna med att tillfriskna från viruset och dess långvariga symptom som orsakat problem en längre tid efter insjuknandet.

Viruset har gjort att Khamzat behövt dra sig ur två matcher mot Leon Edwards. Första gången han drog sig ur var i december i fjol och andra gången var i februari inför mötet den 13 mars i år.

Motgångarna har inte bara påverkat Khamzats karriär negativt utan även riskerat hans hälsa. Vid ett tillfälle ringde han sin manager och trodde att det var fara för livet.

UFC-chefen Dana White flög ner Khamzat till Las Vegas för att erbjuda sjukvård i världsklass. Det visar sig ha varit ett beslut som gett positiva resultat. I lördags gick Khamzat ut med ett inlägg på sociala medier där han tackade White och UFC för deras omhändertagande.

– Jag vill tacka Dana White och UFC för omhändertagandet och att de gav mig sjukvård i världsklass! Tack så mycket, jag är väldigt tacksam – vi ses i juni!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev)


HETAST JUST NU


Khamzat Chimaev vill gå match i juni

Khamzat har inte fajtats sedan vinsten mot Gerald Meerschaert i september förra året. Det var en spektakulär seger där han avslutade Meerschaert på bara 17 sekunder via knockout.

Strax efter segern började Khamzat leta efter nytt motstånd och utmanade flera fighters i både mellanvikt och weltervikt. En UFC-atlet som gjort sig extra intresserad av ett möte mot Khamzat är Neil Magny som nyligen slogs mot Michael Chisea. Magny förlorade via enhälligt domslut men trots detta verkar det ändå som att han kan bli Khamzats nästa motståndare.

På Twitter gick Khamzat ut med en varning till Magny och en uppmaning om att vara redo i juni.

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Khamzat ChimaevNeil MagnyNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...