Khamzat Chimaev till Conor McGregor: “Om du är en riktig gangster så…”

✔ Lyckas Chimaev krypa under skinnet på McGregor? ✔ "Jag kommer att krossa ditt ansikte"

Det svensk-tjetjenska stjärnskottet Khamzat Chimaev fortsätter jaga Conor McGregor efter två dominanta UFC-vinster på rekordtid.

Trots att han var i stort sett okänd utanför Sverige innan sin UFC-debut så har den Stockholms-baserade Chimaev nu kommit att bli en av organisationens hetaste namn. Med ett enormt momentum bakom sig har Chimaev satt sikte på UFC-eliten.

Donald Cerrone, Nate Diaz, Robbie Lawler och Mike Perry har alla fått sig en utmaning från den självsäkra svensk-tjetjenen. Mest uppmärksamhet har dock den före detta dubbelmästaren “The Notorious” McGregor fått.

Chimaev har både hånat och trollat irländaren under ett flertal tillfällen, allt i hopp om att säkra sig en match mot superstjärnan.

– Jag vet att jag kan besegra varje topp 10-fighter, sade Chimaev. Det finns inte någon som kan stoppa mig. Jag kommer att avsluta alla! Conor McGregor, jag kommer att avsluta honom i första ronden, bror. Jag lovar dig bror, jag kommer att avsluta honom i den första ronden.


Missa inte: Dana Whites hårda ord om Conor McGregor vs Manny Pacquiao


Under intervjun så adresserade Chimaev den irländska superstjärnan direkt med en kaxig utmaning.

– Låt oss slåss. Prata inte, slåss! Om du är en riktig gangster, om du är en riktig man, sluta prata på Instagram.

– Kom in i buren, prata i buren och säg något till mig. Du sitter på Irland och snackar om mig medan jag sitter i Sverige. Vi kan träffas i Abu Dhabi eller Las Vegas. Skicka mig en plats som Khabib säger. Jag kommer att krossa ditt ansikte.

 


Relaterat: 


Khamzat Chimaev vs Conor McGregor

McGregor är utan tvekan en av MMA-världens absoluta stjärnor men hans framtid inom sporten är osäker. I juni meddelande “The Notorious” McGregor att han pensionerar sig, något som UFC-chefen Dana White bekräftar.

Det är dock inte första gången som McGregor “pensionerar sig” och sedan återvänder. White säger det dock att det är garanterat att vi inte får se irländaren i buren under 2020.

Hur troligt är det då att vi får se Chimaev stå öga mot öga mot McGregor i buren? Om Chimaev lyckas landa en match mot en rankad motståndare härnäst och dominerar honom på samma sätt så kommer många dörrar öppnas.

Det är dock föga troligt att toppnamnen i UFC just nu skulle intressera sig för att möta svensk-tjetjenen. Med ytterligare två imponerande vinster så kan dock inte organisationens stjärnor längre ignorera Chimaev.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorKhamzat ChimaevSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara