Khamzat i BRÅK på UFC-hotellet: “Krossar ditt ansikte”

✔ Konfronterar motståndaren: "Snackar för mycket"

Den stekhete Stockholmsfightern Khamzat Chimaev ska snart gå sin tredje UFC-match mot amerikanen Gerald Meerschaert.

Fighten avgörs under lördagen – men det har redan börjat hetta till rejält mellan svensktalangen och hans motståndare, som ska ha hamnat i tjafs på hotellet i Las Vegas.


LÄS MER: Ben Askren: “Khamzat Chimaev har inte vunnit en enda UFC-match”

LÄS OCKSÅ: Rasar mot Khamzat och UFC: “Respektlöst”


Chimaev berättar själv hur han konfronterade Meerschaert, mot bakgrund av amerikanens uttalanden i media.

– Han var här – jag träffade honom. Jag sa att han snackar för mycket, han pratar för mycket i media. Han var respektlös mot mig, säger Khamzat Chimaev under UFC:s virtuella mediadag och fortsätter:

– Jag sa att du snackar för mycket och han sa “ja”, då sa jag att “jag kommer att krossa ditt ansikte din fegis”. Då sa han ingenting.

Khamzat Chimaev: “Hur ska han stoppa mig?”

Med 44 proffsmatcher och 31 vinster på sitt record blir Meerschaert det största testet hittills för Chimaev. Men svensken är inte orolig.

– Jag är bättre överallt. Jag har bättre brottning, bättre grappling, bättre striking. Hur ska han stoppa mig? Som han säger, han har jiu-jitsu, men jag har åtta avslut efter åtta matcher. Jag har mött bra motståndare och avslutat dem. Vem är den här killen att stoppa mig? Jag kommer mosa honom också, säger Chimaev.


SE ÄVEN: Här bjuder Khamzat Chimaev hemlös man på mat


 

Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara