Khamzat vinner igen – KNOCKAR amerikanen på 17 SEKUNDER!

✔ Svenskstjärnan slår nytt UFC-rekord - ett slag räckte!

Under lördagsnatten fick vi se den svenske UFC-talangen Khamzat Chimaev gå sin största fight hittills. Detta när han tog sig an den betydligt mer erfarne amerikanen Gerald Meerschaert i på en gala i Las Vegas.

Matchen markerade Khamzats USA-debut. Detta var tredje gången han klev in i oktagonen och återigen blev det en storstilad seger för det stekhete stjärnskottet.

Med 44 proffsmatcher bakom sig – varav elva i UFC – målades Meerschaert upp som Khamzats tuffaste test hittills. Inte minst eftersom matchen dessutom avgjordes i mellanvikt (83,9 kilo) istället för weltervikt (77,1 kilo) som egentligen är svenskens vanliga viktklass.

Men Khamzat visade ännu en gång att han håller en otroligt hög nivå, och avancerade med enkelhet till 9-0 som proffs genom en blixtsnabb knockout.

Khamzat Chimaev fortsätter skriva UFC-historia

En enda rak höger räckte för att knocka Meerschaert efter endast 17 (!) sekunder.

Med vinsten fortsätter Khamzat att skriva UFC-historia. Med tre segrar på 66 dagar är han nämligen den UFC-fighter som på kortast tid radat upp tre raka vinster i den världsledande MMA-organisationen, i modern tid.

– Jag är redo för alla, säger Khamzat Chimaev i sin segerintervju.

– Jag hoppas att Dana White ger mig bonusen på 50 000 dollar.

Meerschaert föll å andra sidan till 31-14 efter det tuffa nederlaget.

Via Twitter:


LÄS MER: Khamzat Chimaev på UFC Vegas 11 – se resultat live här!


 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...