Khamzat Chimaev utmanar “Skinny Guy” Israel Adesanya med mäktig bild

✔ Succésvensken: "Jag är redo!"

Det svenska stjärnskottet Khamzat Chimaev är ute efter de största stjärnorna i UFC och utmanar på nytt den obesegrade mellanviktsmästaren Israel Adesanya.

På sin Instagram så skriver svensken att han är redo för “The Last Stylebender” och taggar UFC-chefen Dana White samt organisationens matchmäklare.

 – “Borz” är redo för att jaga och ta det som tillhör honom!

På Instagram kommenterade även den svenska supertalangen att han ville ha “Skinny Guy” Adesanya härnäst.

View this post on Instagram

Borz is ready for the hunt and grab what belongs to him. @stylebender I am ready, make this happen @ufc @danawhite @seanshelby @mickmaynard2

A post shared by Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev) on


Relaterat


Khamzat Chimaev vs Israel Adesanya?

Både Khamzat och Adesanya är obesegrade i sina professionella MMA-karriär. Medan succésvensken har tagit hem nio raka vinster, varav tre i UFC, så har Adesanya nu vunnit tjugo.

I helgen bjöd “The Last Stylebender” på ännu en dominant uppvisning så han körde över den tidigare obesegrade Paulo Costa. Efter att ha plockat isär brasilianaren på avstånd så kom han i andra ronden att avsluta “The Eraser” Costa via TKO.

Adesanya har satt sikte på Jared Cannonier härnäst men skulle “Borz” fortsätta sitt segertåg så kan deras vägar korsas framöver. De båda har redan börjat ett litet ordkrig sinsemellan.

Efter att Khamzat sagt att han kommer avsluta Adesanya så svarade mästaren att han inte vet vem Khamzat är. Han använde sig av samma hånfulla ordval som Conor McGregor myntade, något som fick en stark reaktion på många håll.

UFC-chefen White avslöjade nyligen att Khamzat kommer att få en huvudmatch härnäst. Matchen planeras att ta vid i december och kommer vara mot toppmotstånd.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Israel AdesanyaKhamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...