Khamzat Chimaevs brutala löfte – om Conor McGregor: “Krossa fegisen”

✔ Obesegrade svensken fortsätter attackera den irländske superstjärnan

Khamzat Chimaevs manager Ali Abdelaziz valde nyligen att förolämpa Conor McGregor – och den förstnämnde tvekade inte på att ge sig på den irländske superstjärnan.

Det är relativt välkänt att Abdelaziz -som också är manager till Khabib Nurmagomedov– inte är ett fan av McGregor. Bägge fighters lag har dessutom hamnat i konfrontationer som även lett till våld. Just detta skedde inför och efter Nurmagomedov och McGregors match på UFC 229.

De verbala attackerna återupptogs nyligen när McGregor tog till Twitter för att kräva en returmatch mot Nurmagomedov, och förolämpade Abdelaziz. McGregor raderade sedan sina inlägg, men den ökände managerns låg kvar.

RELATERAT: 


– Du sa “bara business” till Khabib i buren gå och skaffa en dropp och nyktra till för vi vet att du är full eller hög, skrev Abdelaziz

 

Succésvensken Khamzat fortsatte sedan med att försöka hetsa fram en match mot McGregor – något han gjort länge.

– Oroa dig inte storebror, jag kommer krossa den här fegisen åt dig, skrev Khamzat.

Efterlängtad returmatch

I dagsläget har dock båda fighters stora matcher inbokade, men med endast ett par dagars mellanrum.

Den svenske stjärnan kommer att ställas mot den tredjerankade britten Leon EdwardsUFC Fight Night 185 den 20:e januari. Det är utan tvekan det största testet som Khamzat ställts mot i sin karriär, då Edwards vunnit hela åtta raka matcher i UFCs talangfulla welterviktsdivision.

Khamzat har vunnit tre raka matcher i två olika viktklasser i UFC och har fullständigt dominerat varenda motståndare. Han har dock inte mött rankat toppmotstånd än så länge och många frågor kommer att besvaras när Khamzat möter den underskattade britten.

Endast tre dagar senare gör McGregor och Dustin Poirier upp för andra gången. De möttes först på UFC 178 år 2014, där McGregor vann via knockout i den första ronden. Båda fighters har dock utvecklats markant sedan dess, och även blivit mästare i UFC.

Poirier har däremot endast blivit tillfällig lättviktsmästare och förlorade sitt bälte i en titelmatchen mot Khabib.

Tror du att Khamzat och Conor McGregor någonsin möts?

Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...