“Khamzat skulle sätta Conor McGregor i en rullstol”

✔ "Får dricka ur sugrör resten av livet"

Khamzat Chimaev är just nu hela UFC:s hetaste fighter efter att ha avslutat tre motståndare från två olika viktklasser inom loppet av 66 dagar.

LÄS MER: Knockad på nolltid av Khamzat – nu släpper stjärnan komiskt uttalande


Svensken har hyllats till skyarna av bland andra UFC-bossen Dana White och MMA-profilen Joe Rogan, och nu undrar hela MMA-världen vem monstertalangen ska ställas mot härnäst.

En sak är i alla fall säker – det kommer inte att bli Conor McGregor. I alla fall om man ska tro Khamzats manager Ali Abdelaziz, som menar att Chimaev skulle sätta den irländska superstjärnan i rullstol om de möttes.

– Khamzat skulle sätta Conor McGregor i en rullstol, och han skulle tvingas dricka ur ett sugrör för resten av livet. Jag är inte ute efter att sätta Khamzat mot en fighter som är psykiskt instabil. Conor McGregor är psykiskt instabil, och jag önskar honom lycka till, säger Abdelaziz till TMZ.

“Khamzat skulle döda honom”

McGregor har inte fightats sedan i januari i år, då han knockade Donald “Cowboy” Cerrone efter bara 40 sekunder. Irländaren har sedan dess hunnit pensionera sig och gripits efter att ha blivit anklagad för sexbrott under en nylig semester på ön Korsika utanför Frankrike.

LÄS OCKSÅ: Conor McGregor i ny jätteskandal – gripen utomlands!

Enligt Abdelaziz är det heller ingen idé för McGregor att återvända från sin pension för att ta sig an den svenske stjärnan.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara